ALLEEN OP AFSPRAAK

E.M. Galerie is gedurende de zomer gesloten, in verband met het voorbereiden van een kunstproject dat betrekking heeft op hedendaagse architectuur. Nadere informatie verschijnt t.z.t. op de website www.emgalerie.nlread more...

STILL IN MOTION

This project is about the continuing undercurrent of abstraction... 'still in motion'. And also how many of the images suggest movement when in fact they are static. So playing on the two meanings of the word 'still'. It is also quite nice that the words 'Still' and 'Motion' are also opposites. read more...

Nieuwe e-mailadres is emgalerie@knid.nl

Mijn e-mailadres is gewijzigd in emgalerie@knid.nl
Daarmee is mijn oude adres (emgalerie@hetnet.nl) vervallen.

read more...

NIEUWE WEBSITE IN DE LUCHT | 2012-01-10

De nieuwe website van E.M.Galerie is in de lucht, nog niet helemaal compleet maar toch. Jullie zouden me erg kunnen helpen door eventuele fouten te melden en suggesties voor aanvullingen door te geven.

 

read more...

VOORAANKONDIGING | 2016-07-13 - 2016-09-30

VOORAANKONDIGING
E.M. GALERIE VERHUIST.
Het afgelopen jaar zijn we druk doende geweest met de voorbereidingen van het internationale kunstproject “BETWEEN DOORS”. Kunstenaars uit Polen, Nederland en België zijn hierbij betrokken. Hun werk kenmerkt zich door een grote mate van abstractie met vaak architecturale, ruimtelijke elementen.
Dit project sluit goed aan bij het streven van E.M.Galerie om zich nog meer te gaan richten op abstracte, geometrische en conceptuele kunst.

Naar verwachting gaat de galerie eind september weer open op een nieuwe locatie: de oude pastorie midden in het dorp Kollum, Eyso de Wendtstraat 10, 9291ES.
Naast de reguliere exposities komen er bijzondere activiteiten gericht om het publiek op uiteenlopende wijze kennis te laten maken met E. M. Galerie. Kortom een tijd vol nieuwe uitdagingen breekt aan.
Nadere informatie volgt.
Graag zie ik jullie binnenkort in de galerie,
Elzbieta Gachowska-Middel
www.emgalerie.nl
emgalerie@knid.nl

read more...