KUNST TOT € 100

E.M. Galerie houdt op 7, 8, 15, 21 en 22 februari a.s. een bijzondere actie. Op deze dagen zijn naast kunstwerken ook design, vintage, glas, porselein, sieraden voor maximaal € 100,- te verkrijgen.
Omdat veel mensen het spannend vinden om voor weinig geld iets moois te kopen, biedt E.M. Galerie de mogelijkheid dit te doen.
Alle deelnemende kunstenaars: o.a. Paul Corvers, Yves Beaumont, Alida de Vries, Anne Wine, Gjalt Walstra, Fons Hoiting, Roman Romanyshyn, René Kuipers, Ronald Maris, Eliza Kopec, Bartosz kokosinski hebben voor deze gelegenheid iets bijzonders uit hun atelier gehaald of speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt. Zo zijn er tekeningen en schilderijen te koop, maar ook grafiek, sieraden, keramiek, glaskunst en nog veel meer
Kopers kunnen hun werk na betaling meteen meenemen.
Neem deel aan dit speciale evenement, kom dus op tijd kijken en benut de mogelijkheid om uzelf of iemand anders blij te maken met een bijzonder kunstwerk.

E.M.Galerie is gevestigd aan de Heideanjer 8/b in Drachten (op het Kantorenpark aan de A7) en is op bovengenoemde data geopend van 14.00-17.00 uur en verder na telefonische afspraak (06 22121831).
www. emgalerie.nl / www.galeries.nl/emgalerie